Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  «Μόνο την π…α σκότωσες…» – Ο σοκαριστικός διάλογος των εκτελεστών της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη

  Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή Ζακύνθου οι επτά συλληφθέντες για τη μαφιόζικη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο, που φαίνεται να ήταν «προάγγελος» και της δικής του εκτέλεσης στις αρχές Μαΐου.

  Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι επτά συλληφθέντες είναι ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροήν, και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

  Ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες είναι ένας απότακτος αστυνομικός, που θεωρείται ηθικός αυτουργός και στη δίκη του για τη ληστεία σε βάρος του αντιδημάρχου Ζακύνθου 2016 ο Κορφιάτης ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας, καθώς και ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού.

  Ακόμη αναζητείται μια εντυπωσιακή 27χρονη γυναίκα, μνηστή ενός εκ των συλληφθέντων, που φέρεται ότι είχε ρόλο τσιλιαδόρου.

  Για τον 44χρονο εφοπλιστή έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθώς εκτός από το Ψυχικό έχει μόνιμη κατοικία και στο Μονακό. Σύμφωνα με την έρευνα, φέρεται ότι προμήθευσε τους δράστες με το φουσκωτό που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν. Ο ίδιος δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν έχει σχέση και ότι ο bodyguard εργάζεται στην εταιρία του.

  Οι αστυνομικοί έφτασαν στις συλλήψεις, καθώς μετά τη δολοφονία της γυναίκας του ο 54χρονος Κορφιάτης είχε κατονομάσει τους δράστες, ενώ ουσιαστικά στοιχεία αποκάλυψε άτομο που είχε στο παρελθόν εμπλοκή με κυκλώματα της νύχτας στη Ζάκυνθο.

  «Δεν θα γλιτώσει»

  Στη δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο σοκαριστικός διάλογος μεταξύ των δύο φερόμενων ως φυσικών αυτουργών, του 39χρονου εκτελεστή και του 38χρονου ο οποίος οδηγούσε τη μηχανή, που αποκαλύπτει ότι είχαν σκεφτεί να δολοφονήσουν τον Κορφιάτη ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο!

  Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας που τους μετέφερε με το αυτοκίνητό του, όταν ο 38χρονος πληροφορήθηκε από τις ειδήσεις ότι ο Κορφιάτης δεν είχε σκοτωθεί, άρχισε να βρίζει τον 39χρονο συνεργό του.

  38χρονος: «Μόνο την π…α σκότωσες».

  39χρονος: «Ναι μ…α, ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του. Εχεις ιδέα από 45άρι πώς τρυπάει; Επειδή έχεις, μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει».

  Τότε ο 38χρονος είπε ότι πρέπει να πάνε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου είχε μεταφερθεί ο επιχειρηματίας, για να «το τελειώσουν», αν ήταν ακόμα ζωντανός!
  Μάλιστα, στη συνομιλία έγινε λόγος και ονομαστικά για τον ηθικό αυτουργό, τον επίορκο αστυνομικό, με τον 38χρονο να λέει: «Στον π…η τον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ