Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Καταστροφή: Νέα lockdown φέρνει η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη

  Για τοπικά lockdown προσανατολίζεται η κυβέρνηση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή των Ειδικών Που μεταδίδει η naftemporiki.gr, οι «κόκκινες» περιοχές της χώρας, αυτές δηλαδή με το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, μπαίνουν αυτόματα σε απαγορευτικό.

  Επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα αναμένονται από την Πολιτική Προστασία.

  Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, δεν υπάρχει περίπτωση κόκκινη περιοχή να μη μπαίνει σε μίνι lockdown.about:blankRemaining Time-0:07FullscreenMute

  Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη, οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, γιατί παρουσιάζει πολύ αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

  Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας  Λυμάτων (ΕΔΕΛ) του  ΕΟΔΥ οι αυξητικές τάσεις στα λύματα κυμάνθηκαν από +36% μέχρι +198%. Συγκεκριμένα, η Αλεξανδρούολη ήταν στο +198%, η Ξάνθη +166%, η Αττική +58%, η Θεσσαλονίκη +18%, η Λάρισα +62%, ο Βόλος +36%, το Ηράκλειο +18%, τα Ιωάννινα +42% και ο Άγιος Νικόλαος +17%.

  Ενώ, την ίδια στιγμή Δυτική Αττική, Ηλεία, Αρκαδία, Ευρυτανία, Φωκίδα, Σέρρες, Δράμα, Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς και Ξάνθη καταγράφουν τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

  Οι προϋποθέσεις για εργασία στο Δημόσιο

  Επίσης, στη σημερινή σύσκεψή της η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων αποφάσισε ότι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι σε αυτές και οι πολίτες θα εισέρχονται μόνο με 3 προϋποθέσεις:

  Με πιστοποιητικό εμβολιασμού.

  Με πιστοποιητικό νόσησης.

  Με rapid test.

  Η απόφαση μάλιστα θα τεθεί σε άμεση ισχύ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ