Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Ελεύθερος αφέθηκε ο προσαχθείς για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

  Σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε το zougla.gr, ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανάκι τύπου Beverly προσήχθη για τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ, που συνέβη στις 14:15 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

  Όπως επιβεβαίωσαν αστυνομικές πηγές, το άτομο που προσήχθη δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου. Η προσαγωγή έγινε, ωστόσο, καθώς το εν λόγω μηχανάκι έμοιαζε με αυτό της περιγραφής που έδωσαν οι κάτοικοι. 

  Όλα ξεκίνησαν όταν παρόμοιο μηχανάκι με αυτό των δραστών εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία να κινείται στον Κηφισό, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Ο ένας φορούσε τζιν και ο άλλος χακί ρούχα. 

  Ακολουθήσε καταδίωξη από ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά ο οδηγός της μηχανής κατόρθωσε να εξαφανιστεί στα στενά, στο ύψος της Ιεράς Οδού προς Άγιας Άννης, στην περιοχή του Ρέντη.

  Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε εκ νέου παρόμοιο μηχανάκι τύπου Beverly με ένα άτομο, όπου και πραγματοποιήθηκε η προσαγωγή από την ομάδα ΔΙΑΣ.

  Τελικά όπως αποδείχθηκε ο προσαχθείς δεν επέβαινε στο σκούτερ που αρχικά καταδίωξαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στον Κηφισό.

  Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται μέχρι να βρεθούν οι δύο δράστες. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ