Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Θερμό» επεισόδιο: «Φύγετε με άδεια αλλά…»

  Έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε τουρκική απειλή, είναι οι ένοπλες δυνάμεις οι οποίες βρίσκονται εδώ και μέρες σε «κίτρινο συναγερμό», σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

  Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, «μια ήρεμη δύναμη, αποπνέουν οι ένοπλες δυνάμεις, προετοιμάζονται για όλα. Τα πλοία του στόλου περιπολούν μέρα και νύχτα στο Αιγαίο, και την ανατολική μεσόγειο, ενώ έχουν αυξηθεί και οι χρονικές ετοιμότητες. O στρατός είναι σε αυξημένη εγρήγορση στον Έβρο και στα νησιά, ενώ οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, μάχονται καθημερινά εδώ και δεκαετίες στο Αιγαίο και είναι σε υψηλή ετοιμότητα. Μάλιστα κάποια αεροσκάφη μπορούν να απογειωθούν μέσα σε πέντε λεπτά από την Σκύρο, το Καστέλι και την Λήμνο».

  «Αν γίνει κάτι είστε πίσω σε 2-3 ώρες»

  «Να σας πω ότι οι άδειες δεν έχουν κοπεί μέχρι στιγμής, όμως οι προφορικές οδηγίες-κατευθύνσεις που δίνουν οι διοικητές είναι “φύγετε με άδεια αλλά αν γίνει κάτι και χρειαστεί πρέπει να επιστρέψετε στις θέσεις σας μέσα σε 2-3 ώρες”.

  Κάποιοι επιτελείς θεωρούν το πιο επίφοβο διάστημα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, επειδή τότε ο Ερντογάν έχει απειλήσει ότι θα στείλει το γεωτρύπανο στην ανατολική Μεσόγειο. Η Άγκυρα έχει βγάλει τις συνηθισμένες αντι-NAVTEX με τις οποίες, μας “απαγορεύει” να κάνουμε ασκήσεις στα Δωδεκάνησα επειδή είναι αποστρατιωτικοποιημένα αλλά και στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο στην περιοχή που είναι νοτιοανατολικά της Κρήτης», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ