Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με όπλα στα χέρια που οδήγησαν σε έρευνα για εγκληματική οργάνωση (pics)

  Έρευνα για τη στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση μελών των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αστυνομία.

  Πριν από λίγο, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διέταξε μεγάλη έρευνα για τη δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και άλλων ομάδων σε περιφέρειες εκτός της περιφέρειας Αττικής.

  Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια μεγάλης προκαταρκτικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα ελεγχθεί εάν τελούνται ποινικά αδικήματα από τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, όπως διέγερση σε ανυπακοή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ακόμα και εγκληματική οργάνωση.

  Οι συμμετέχοντες σε αυτή την ομάδα του… παραλόγου, αναρτούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται να συμμετέχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις.

  Να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα επικίνδυνων και παράλογων ανθρώπων, ή κάποια μέλη της, συμμετείχαν στην αρπαγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο, τον οποίο έδεσαν πισθάγκωνα και έσυραν στο τμήμα, όπου τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες. Την ομάδα «θεματοφύλακες του Συντάγματος» είχαν καλέσει γονείς-αρνητές, που ήθελαν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, στους κόλπους των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» υπάρχουν αρκετοί έφεδροι στρατιωτικοί, ενώ κάποιοι από τους εκπαιδευτές σχετίζονται και με την οργάνωση «Ιερός Λόχος» της Θεσσαλονίκης.

  Δείτε τις φωτογραφίες από τη… στρατιωτική εκπαίδευση της ομάδας των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι συνεκπαιδεύονται με έφεδρους στρατιωτικούς:

  Θεματοφύλακες του Συντάγματος με όπλο
  Αίσθηση από τη στρατιωτική εκπαίδευση των Θεματοφυλάκων του Συντάγματος
  Στις φωτογραφίες κάποιοι από τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος απεικονίζονται με στρατιωτικά ρούχα
  Θεματοφύλακες του Συντάγματος με όπλα
  Θεματοφύλακες του Συντάγματος σε στρατιωτική εκπαίδευση.
  Θεματοφύλακες του Συντάγματος στρατιωτική εκπαίδευση με όπλα.
  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ