Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Εφιαλτική πρόβλεψη: Πόσους νεκρούς θα έχουμε στην Ελλάδα από κορωνοϊό μέχρι το τέλος του χρόνου

  Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης περιμένει 4.000 νεκρούς μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι το οποίο σημαίνει εφόσον επιβεβαιωθεί ότι θα έχουμε φτάσει, συνολικά, τους 20.700 νεκρούς από κορονοϊό.

  Ακόμα και 120 νεκρούς τη μέρα ενδέχεται να δούμε το επόμενο διάστημα εφόσον επιβεβαιωθούν οι εφιαλτικές προβλέψεις του Δημοσθένη Σαρηγιάννη. Ο καθηγητής Υγειονομικής Μηχανικής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως η κορύφωση των θανάτων θα γίνει στις 17 Δεκέμβρη.

  «Θα είναι ένα κλίμα δύσκολο τα Χριστούγεννα», σημείωσε με νόημα ο καθηγητής.

  Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχουμε 4.000 νεκρούς έως το τέλος του χρόνου φτάνοντας συνολικά τους 20.700.

  Μάλιστα τόνισε ότι η φράση «αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις» έχει να κάνει με το πόσο καλά θα εφαρμόσουμε τα μέτρα, εξηγώντας ότι πρόκειται για μαθηματικό υπολογισμό.

  Σε ερώτηση για αν θα έπρεπε να παρθούν οριζόντια μέτρα κι αν αυτό θα βοηθούσε, απάντησε ότι «μειώνεις τον αριθμό των νεκρών, καθώς όπως είπε θα κοπούν μαχαίρι οι επαφές, χωρίς όμως να γλιτώσεις πολλά κρούσματα άμεσα».

  Ο κ. Σαρηγιάννης αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην Αττική, λέγοντας ότι περιμένουμε σημαντική επιδείνωση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ