Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Εξωφρενικό το νέο σενάριο του συζυγοκτόνου για τη δολοφονία της Καρολάιν

  Είναι ο δράστης της πιο στυγερής δολοφονίας των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια 2 δολοφονιών καθώς σκότωσε εκτός από τη γυναίκα και το σκυλί του. Για 40 μέρες έπαιζε θέατρο και παρίστανε τον τεθλιμμένο σύζυγο που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η σύζυγος του δολοφονήθηκε.

  Ο άνθρωπος αυτός, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πλέον έχει πάψει να εκπλήσσει τις αρχές καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι ικανός για όλα. Ακόμα και για αυτό που κάνει τώρα στις φυλακές όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου αστυνομικού συντάκτη ο Αναγνωστόπουλος λέει στους συγκρατούμενους του ότι δεν γνωρίζει κανείς τι συνέβη τη μοιραία νύχτα κι ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την Καρολάιν.

  Σύμφωνα με το νέο του μύθευμα, κάποιοι άλλοι που ήθελαν να τον εκδικηθούν για θέματα… δουλειάς μπήκαν στο σπίτι εκείνο το βράδυ και σκότωσαν την Καρολάιν.

  Ασφαλώς ουδείς πιστεύει τις φαντασιώσεις του πιλότου, καθώς τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

  Η υπόθεση είναι δεμένη και οι έμπειροι αξιωματικοί γνωρίζουν με πάσα λεπτομέρεια πώς αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ