Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εξελίξεις στον θάνατο της Τζωρτζίνας – Κατάθεση «κλειδί» στην ανακρίτρια

  Mε γρήγορους ρυθμούς διενεργείται η έρευνα από την 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα για την υπόθεση της δολοφονίας της εννιάχρονης Τζωρτζίνας για την οποία, όπως είναι γνωστό, έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

  Σήμερα, η δικαστική λειτουργός από το γραφείο της οποίας έχουν περάσει περισσότεροι από 40 μάρτυρες, γιατροί και νοσηλευτές, εξέτασε τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.

  Περίπου δύο εβδομάδες μετά την υποβολή της ιατροδικαστικής έκθεσης στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο κ. Μπουζιάνης κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας προκειμένου να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις γύρω από το πόρισμά του. Η κατάθεσή του ήταν τυπική και μένει μόνο να φανεί αν η δικαστική λειτουργός θα υιοθετήσει την εισήγησή του για εκταφή της σορού του παιδιού.

  Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια, η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή εξαιτίας «θανατηφόρου δηλητηρίασης από την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη», ενώ τονίζεται ότι «σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου».

  Παράλληλα, με την ανακριτική διαδικασία που… τρέχει αναμένονται με ενδιαφέρον και τα πορίσματα των ειδικών για τους θανάτους των άλλων παιδιών της οικογένειας, της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται υπό την εποπτεία των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ