Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Το πρόσωπο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές για τον εμπρησμό στην Σταμάτα

  Προσήχθη ένας μελισσοκόμος, για τη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Σταμάτα, στο τμήμα διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής κι αν αποδειχθεί η συμμετοχή του στην πυρκαγιά θα σχηματιστεί δικογραφία.

  Ο μελισσοκόμος διατηρούσε μελίσσια στο σημείο έναρξης της πυρκαγιάς, όπου βρέθηκαν και τα καπνιστήρια. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

  Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό την πυρκαγιά που ξεκίνησε σε σημείο κοντά στο νεκροταφείο της Σταμάτας και επεκτάθηκε γρήγορα στη Ροδόπολη και τον Διόνυσο.

  Νωρίτερα, αφέθηκαν ελεύθερα τα τέσσερα άτομα που προσήχθησαν ως ύποπτοι σε σχέση με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη στη Σταμάτα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ