Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Εκτροχιάζεται η κατάσταση: Φασιστοειδή πραγματοποίησαν άγρια επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ (vid)

  Νέα επίθεση ακροδεξιών σε βάρος μελών της νεολαίας της ΚΝΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Οκτωβρίου, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης ενημερώθηκαν ότι νεολαίοι της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας.

  Περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο και χτύπησαν τη νεολαία της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια. Από την επίθεση τραυματίστηκαν 4 άτομα, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

  Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία αναζητεί τους δράστες και συλλέγει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες. Τα χτυπήματα μάλιστα ήταν εξαιρετικά δυνατά ακόμη και στο κεφάλι των θυμάτων τους.

  Μέλη της ΚΝΕ μιλάνε για μία δολοφονική και εξαιρετικά βίαιη απρόκλητη επίθεση.

  Λίγη ώρα μετά την επίθεση ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να υποβάλει μήνυση για το περιστατικό. Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 12 προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση.

  Η νέα επίθεση ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από την άγρια επίθεση σε αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ από μέλη της Χρυσής Αυγής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ