Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Διασυρμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Ο Χρυσοχοΐδης απέτυχε, αλλά ο Στέφανος Χίος βρήκε τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής (pic)

  Aσύλληπτο παραμένει εδώ και μήνες το ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

  Και ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέτυχε και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν μπορεί να εντοπίσει το δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Στέφανος Χίος όχι μόνο βρήκε τον Χρήστο Παππά αλλά το σημερινό «Μακελειό» της Παρασκευής κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο συνέντευξή του.

  «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ» δηλώνει ο φυγόποινος εδώ και 8 μήνες Χρήστος Παππάς από το κρησφύγετό του ενώ δηλώνει ότι δεν παραδίνεται.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ