Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου έγινε… ροζ στούντιο

  Σε οίκο όχι του… Θεού, αλλά… ανοχής (!) φαίνεται πως είχε μετατραπεί σπίτι στην οδό Λιοσίων που είχε παραχωρηθεί από δωρητή για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου».

  Αντί για οικογένειες με παιδιά, οι υπεύθυνοι της οργάνωσης είχαν στείλει για φιλοξενία τέσσερις Αφρικανές κοπέλες, οι οποίες μετέτρεψαν το σπίτι σε κέντρο διερχομένων.

  Τα κορίτσια οργάνωναν πάρτι μέχρι πρωίας σε μια πολυκατοικία με οικογένειες. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου άφησε να εννοηθεί πως είχαν μετατρέψει το σπίτι του σε… ροζ στούντιο. Για τον λόγο αυτόν ανακάλεσε τη δωρεάν παραχώρηση.

  Την υπόθεση αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1. «Εγώ παραχώρησα με χρησιδάνειο το διαμέρισμα. Ηταν καινούργιο, το 2010. Η συνεργασία σταμάτησε περίπου πέντε χρόνια μετά, όταν καταλάβαμε ότι η “Κιβωτός” δεν το έχει ανάγκη, γιατί πιο πολύ εγώ ενδιαφερόμουν πάρα ο εκπρόσωπος, που κάθε φορά άλλαζε» ανέφερε ο δωρητής. Ο ίδιος είχε βάλει ως όρο στη δωρεάν παραχώρηση να μένουν εκεί για διάστημα μέχρι ενός έτους, ώστε οι φιλοξενούμενοι να εναλλάσσονται και να προσφέρεται βοήθεια σε περισσότερα άτομα. «Ο λόγος είναι να σταθούν στα πόδια τους, όχι να εξασφαλιστούν. Να αλλάζουν, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν αυτή την υπηρεσία σε πολύ περισσότερους, όχι σε έναν» εξήγησε.

  Η συνεργασία τερματίστηκε όταν το σπίτι παραχωρήθηκε από εκπρόσωπο της «Κιβωτού» σε τέσσερις Αφρικανές. «Ηταν κορίτσια από την Αφρική, τα οποία δούλευαν το βράδυ. Εκαναν φασαρίες, οπότε κάποια στιγμή ενοχλήθηκα και λέω “παιδιά, είπαμε να προσφέρουμε υπηρεσία, όχι να πάμε και στην Αστυνομία”. Ηταν νεαρά κορίτσια, τα οποία μέχρι τις 3 το πρωί είχαν γλέντια. Οπότε εκεί ενοχλήθηκα και επειδή η πολυκατοικία κατοικείται πλέον από άλλους ενοίκους, λέω ‘‘παιδιά, μη γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών και μας γράψουν οι εφημερίδες’’. Ετσι σταμάτησε η συνεργασία, όταν είχα διαπιστώσει ότι η “Κιβωτός” δεν ενδιαφερόταν πια ή επειδή εγώ έβαζα κάποιους όρους και αυτό ίσως να μην άρεσε. Απλώς στεναχωρήθηκα γιατί δεν είχε γίνει κάποιος έλεγχος» ανέφερε ο δωρητής, απογοητευμένος από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών από ανθρώπους της οργάνωσης.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ