Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσίευμα «βόμβα» από τη βρετανική «Sun» για το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά

  Σε ιδιαίτερα δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς από την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί αφενός δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν και αφετέρου δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής ούτε και το όχημα διαφυγής των δολοφόνων.

  Με την υπόθεση που έχει συνταράξει την Ελλάδα ασχολείται και δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές Αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους, αλλά τελικά ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος».

  Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αστυνομία έχει περιορίσει τη λίστα των υπόπτων της στυγερής δολοφονίας σε δέκα άτομα. «Είναι όλοι σκληροί κακοποιοί διαφορετικών εθνικοτήτων» δήλωσε στην εφημερίδα Έλληνας αστυνομικός. «Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση. Μας πήρε περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι υπολογίζαμε για να φτάσουμε ως εδώ, αλλά έχουμε πλησιάσει αρκετά» πρόσθεσε.

  Ωστόσο η «Sun» επικαλείται εγκληματολόγους, σύμφωνα με τους οποίους οι δράστες μπορεί και να μη συλληφθούν ποτέ, καθώς «η αστυνομία απέτυχε να τους συλλάβει μέσα στις εβδομάδες που ακολούθησαν μετά το φρικτό έγκλημα». Σημειώνουν δε ότι τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία η υπόθεση θα έπρεπε να έχει διαλευκανθεί.

  «Αν ήταν μια συνηθισμένη ληστεία, η υπόθεση θα έπρεπε να έχει λυθεί έως τώρα» είπε στη βρετανική εφημερίδα ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας. «Διαβάσαμε ότι δεν βρέθηκαν DNA και αποτυπώματα, ότι τα στοιχεία είναι πολύ λίγα και παρ΄ όλα αυτά θεωρούνται ερασιτέχνες εγκληματίες. Κάτι δεν πάει καλά» υπογράμμισε επίσης.

  «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγη υπομονή για να μην ασκείται τέτοιου είδους πίεση στην Αστυνομία» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ