Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Για εγκληματική οργάνωση κατηγορείται ο Φουρθιώτης

  Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος μετήχθη από τη ΓΑΔΑ.

  Ο παρουσιαστής προσήλθε μαζί με ακόμα δύο άτομα και δε θέλησε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

  Πληροφορίες αναφέρουν πως οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν σε εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, παραβίαση του νόμου περί όπλων, απάτη και απόπειρα εκβίασης. Μαζί στα δικαστήρια οδηγήθηκαν και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του. 

  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο παρουσιαστής κράτησε σιγή ιχθύος, ενώ οι άλλοι δύο επιβεβαίωσαν τη σχέση από το παρελθόν – γνωριμία που είχαν μαζί του.

  Ένα ακόμη στοιχείο που εντάχθηκε στη δικογραφία είναι και το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης, το οποίο δειχνει ότι το όπλο που πυροβόλησε κατά της οικίας του είναι το ίδιο με αυτό που πυροβόλησε κατά των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία.

  Στο μεταξύ, απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) την αίτηση Φουρθιώτη, με την οποία ζητούσε να ανασταλεί η πράξη του αρχηγού της ΕΛΑΣ που μείωσε ορισμένα μέτρα ασφαλείας τα οποία είχαν διατεθεί για την προστασία του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ