Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Γιατί δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ

  Οι άγνωστοι που πυροβόλησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου, γνώριζαν πολύ καλά ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν είχε φρουρά ούτε είχε υποβάλλει ανάλογο αίτημα στην Ελληνική Αστυνομία. Η δημοσιογραφική του δράση ήταν πάντα στο φως με τηλεοπτική παρουσία για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1 και πρόσφατα στο Star.

  Διατηρούσε εδώ και πολύ καιρό δραστηριότητα και στο διαδίκτυο με το σάιτ bloko.gr και είχε καλύψει δημοσιογραφικά πολλές υποθέσεις. Μεταξύ αυτών και κάποιες για κυκλώματα σε σχέση με αυτό που ονομάζουμε «συνδικάτο του εγκλήματος». Οπως μεταδίδει το flash.gr οι Αρχές που συλλέγουν στοιχεία από το χώρο της φονικής επίθεσης ήδη παίρνουν καταθέσεις από τους οικείους του και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά συνδέουν το αποτρόπαιο έγκλημα με την παρουσία του δημοσιογράφου ως μάρτυρα σε κάποια δίκη «νονών» της νύχτας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ