Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  «Βόμβες» για την πανδημία στην Ελλάδα: «Να ξεχάσουμε για πολλά χρόνια την κανονικότητα όπως την ξέραμε»

  Προειδοποιήσεις και απαισιοδοξία από τον διευθυντή ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκο Καπραβέλο, σχολιάζοντας το άνοιγμα δραστηριοτήτων.

  Αφού ζήτησε «να ξεχάσουμε για πολλά χρόνια την κανονικότητα όπως την ξέραμε», προειδοποίησε για τη χαλάρωση των μέτρων: «Η χαλαρότητα μπορεί να φέρει έκρηξη κρουσμάτων και επιστροφή σε lockdown. Δεν είμαστε εναντίον της ανθρώπινης δραστηριότητας, αλλά πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Η χαλαρότητα θα μας στοιχίσει, να ανοίξουμε με μεγάλη προσοχή».

  Σε ότι αφορά την κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ο κ. Καπραβέλος επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 170 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων 45 είναι διασωληνωμένοι, ενώ η πληρότητα στη ΜΕΘ φθάνει το 98%. Αν συνεχίσουμε με 40-50 εισαγωγές, με το 20% να πρέπει να διασωληνωθεί, δεν είναι διαχειρίσιμη αυτήν την στιγμή η πανδημία».

  Από την πλευρά του ο καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, δεν ήταν μεν τόσο αρνητικός, αλλά επανέλαβε την προειδοποίηση για προσοχή: «Το άνοιγμα της κοινωνίας είναι μονόδρομος, είναι σημαντικό να τονιστεί η ανάγκη εφαρμογής των μέτρων. Ο ιός είναι εδώ, ανοίγουμε την οικονομία, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, να κάνουμε τον εμβολιασμό και τα rapid test».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ