Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  «Βόμβα» για παράταση του lockdown μέχρι τον Ιούλιο

  Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, σε νέες δηλώσεις του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων την περίοδο του Πάσχα. στην οποία η μεγάλη έξοδος γίνεται από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια.

  Ο καθηγητής επισήμανε ότι μία τέτοια μαζική μετακίνηση θα έβαζε σε κίνδυνο ακόμα και την οριστική λήξη του lockdown,

  «Αν κάνουμε Πάσχα στο χωριό τότε ίσως να υπάρξει παράταση του 3ου κύματος της πανδημίας ακόμα και μέχρι τον Ιούλιο και το λέω αυτό διότι ας μην γελιόμαστε, δεν μπορούμε να πάμε στα χωριά μας ώστε να δούμε τους συγγενείς μας και παράλληλα να είμαστε προσεκτικοί. Τα self test σίγουρα αποτελούν ένα όπλο αλλά το ποσοστό σιγουριάς ότι είμαστε αρνητικοί στο 57%. Από εκεί και πέρα τα τεστ θα πρέπει να γίνονται ανά τρεις ημέρες για να είμαστε σίγουροι ότι παραμένουμε αρνητικοί», τόνισε ο καθηγητής.

  Παράλληλα μίλησε και για την εκτίμηση που μπορούμε να έχουμε από τις τρεις πρώτες ημέρες εφαρμογής των self test και τα αποτελέσματα που έδωσαν τα εκατοντάδες χιλιάδες δείγματα των πρώτων ημερών.

  «Στα 250.000 self test που έγιναν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα βρέθηκαν περίπου 600 ασυμπτωματικοί δείχνει ότι οι πιθανότητες να κολλήσουν αυτοί οι άνθρωποι άλλους είναι πολύ μεγάλες», συμπλήρωσε ο κος Σαρηγιάννης.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ