Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας – Με ίδιο τρόπο οι θάνατοι

  Κατατέθηκε στις ανακριτικές αρχές το πολυαναμενόμενο πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά στο οποίο αναφέρεται ασφυκτικός θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

  Σύμφωνα με το πόρισμα που έφερε στο φως το protothema.gr:

  «Ο συνδυαστικός αποκλεισμός, παθολογικών αιτιών θανάτου, οδηγεί σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Εν συνεχεία, με δεδομένο το μηχανισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στο στερητικό ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά/ παθολογοανατομικά/φωτογραφικά ευρήματα: – εκδορές κατά το ριζορινιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεια κατα τον νεκροψιακο ελεγχο της Μαριας Ελενης Δασκαλακη και την επισκοπηση των φωτογραφιων. Κακωσεις εν ζωη γενομενες στοματικου βλενογονου ανω χειλους στοματος κατα τον νεκροψιακο ελεγχο του αβαπτιστου θηλεως και την επισκοπηση των φωτογραφιων, σε συνδυασμο με το ανευρεθεν πανακι που εφερε ικανη ποσοτητα αιματος».

  Με βάση το πόρισμα που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια και για τα τρία παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις για το θρίλερ της Πάτρας.

  Νωρίτερα, κλήθηκε για κατάθεση η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, η οποία διήρκεσε περισσότερες από 4 ώρες. Η κ. Λεγάτου απάντησε σε ερωτήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής και δεν αποκλείεται να κλήθηκε να δώσει απαντήσεις και σε σχέση με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον ασφυκτικό θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών.

  Επόμενες καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές είναι του πατέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ