Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αυτός είναι ο δικηγόρος που αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

  Μετά από δύο… αποτυχημένες προσπάθειες, βρέθηκε τελικά δικηγόρος να αναλάβει να υπερασπιστεί την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας, με την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

  Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια όρισε δικηγόρο στην 33χρονη, μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις δύο ποινικολόγων.

  Ο νέος συνήγορος είναι ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και θα πάει στη ΓΑΔΑ για να επισκεφθεί την κατηγορούμενη.

  Ρούλα Πισπιρίγκου: Το χρονικό των παραιτήσεων
  Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, είχε αναλάβει νομικός σύμβουλος της 33χρονης, ωστόσο μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν ανέλαβε την υπεράσπισή της, λέγοντας: «Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπιση, δεν είχα αναλάβει καμία υπεράσπιση. Είχα εντολή από τους γονείς να συμμετέχω στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών, είχα έρθει σε επαφή με ειδικούς».

  Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση.

  Εκείνος, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, είχε συνάντηση στην ΓΑΔΑ με την 33χρονη, μετά την οποία έγινε γνωστό πως δεν θα αναλάβει την υπόθεση…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ