Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Αυτή είναι η προστασία που προσφέρουν τα εμβόλια από τη μετάλλαξη Δέλτα

  Έως και 90% αποτελεσματικότητα στην πρόληψη θανατηφόρων περιστατικών φάνηκε να έχει ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 σύμφωνα με την πρώτη έρευνα που εξετάζει το ενδεχόμενο του θανάτου από το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού Δέλτα.

  Η μελέτη του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου σε άτομα που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου έδειξε ότι το Pfizer έχει 90% και της AstraZeneca 91% αποδοτικότητα στην αποτροπή της θανατηφόρας κατάληξης ατόμου που νοσεί με κορονοϊό και συγκεκριμένα από τη μετάλλαξη Δέλτα, η βασική αιτία θανάτου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Δείγμα της μελέτης αποτέλεσαν 5,4 εκατομμύρια άνθρωποι από τη Σκωτία και συγκεκριμένα λήφθηκαν υπόψη τα δεδομένα όσων απεβίωσαν μέσα σε 28 ημέρες μετά από ένα θετικό μοριακό τεστ (PCR) ή ο Covid-19 είχε καταγραφεί ως αιτία θανάτου στο πιστοποιητικό τους.https://890c5517a697dc1c37aba36728024edb.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

  Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο διεξήχθη η μελέτη ήταν η 1η Απριλίου μέχρι τη 27 Σεπτεμβρίου του 2021.

  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 115.000 άτομα έφεραν θετικό μοριακό τεστ, ενώ καταγράφηκαν 201 θάνατοι που σχετίζονται με την Covid.

  Μέχρι στιγμής το 87,1% των ενηλίκων στη Σκωτία έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της τρέχουσας πανδημίας.

  Η αναμνηστική δόση του εμβολίου έχει ήδη ξεκινήσει να χορηγείται σε άτομα άνω των 50 ετών, καθώς και σε υγειονομικό προσωπικό και ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ