Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Όργιο φημών θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό: Συναντούσε ο Κουκάκης στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη; – Η υπόθεση των «παρακολουθήσεων» και η συνάντηση με Τσίπρα και...

Periodista Δεν έχει πάρει μεγάλη έκταση (θα το δει κανείς μόνο σε κάποια αντιπολιτευόμενα ελληνικά ΜΜΕ), αλλά σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητο το θέμα των...
More

  Latest Posts

  Αυτά είναι τα τρία σκληρά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τα Χριστούγεννα

  Αν το χαλαρό κλίμα των εορτών οδηγήσει σε νέα αύξηση κρουσμάτων, τότε θα συζητηθούν και νέα μέτρα, καθώς τότε θα μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τη διασπορά του ιού.

  Υπενθυμίζεται πως μέχρι την Παρασκευή διατίθενται δωρεάν self test σε όλους τους ενήλικους, κάτι που θα επαναληφθεί και μετά τις γιορτές ώστε να εντοπιστούν πιθανοί ασυμπτωματικοί φορείς αλλά και πάλι μόνο για ανεμβολίαστους, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό της κυβέρνησης.

  Ποιες θα είναι οι νέες αποφάσεις; Τα επικρατέστερα σενάρια είναι τα εξής:

  • Επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών σε νέες ομάδες. Εξάλλου, από τις 16 Ιανουαρίου όσοι πολίτες άνω των 60 ετών δεν έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, θα πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ ανά μήνα.
  • Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους θα μπουν εκ νέου στο τραπέζι.
  • Αύξηση των τεστ για την εργασία (σε τρία τεστ ανά εβδομάδα).

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ