Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  Αυτά είναι τα προνόμια που εξετάζει η κυβέρνηση για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί

  Προνόμια για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί εξετάζει η κυβέρνηση, καθώς επιθυμεί να υπάρχει ισχυρό τείχος προστασίας μέχρι το φθινόπωρο προκειμένου να αποφευχθεί ένα τέταρτο κύμα κορωνοϊού.

  Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί σταδιακά θα απολαμβάνουν μεγαλύτερες ελευθερίες στις εξόδους τους, κάτι που αναμένεται να αποτελέσει ισχυρό δέλεαρ για τις νεότερες ηλικίες.

  Τα προνόμια αυτά θα αφορούν κυρίως στην πρόσβαση σε κλειστούς χώρους, όπως θέατρα, εστιατόρια ή αθλητικές δραστηριότητες, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η ελαστικοποίηση και σε άλλους περιορισμούς, όπως ο αριθμός ατόμων ανά τραπέζι.

  Τη συζήτηση για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους άνοιξε και επισήμως χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ουδείς το φθινόπωρο θα μπορεί να απαγορεύσει, παραδείγματος χάρη, σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να πει ότι δέχεται στο μαγαζί του μόνο εμβολιασμένους συμπολίτες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Κλειδί για να εφαρμοστούν πάντως τα όποια προνόμια είναι να διασφαλιστεί πως οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σύντομο διάστημα στα εμβόλια.

  Παράλληλα τα προνόμια αναμένεται να επεκταθούν και στις μετακινήσεις (π.χ. δεν θα απαιτείται τεστ). Η αρχή θα γίνει πάντως από την κατάργηση της υποχρέωσης των εμβολιασμένων να κάνουν εβδομαδιαίο self test για να προσέλθουν στην εργασία τους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ