Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Αποκάλυψη: Κυλιόμενη δημοσκόπηση του Μαξίμου δειχνει την κατρακύλα της ΝΔ – Τα ποσοστά και η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ

  Κατρακυλούν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δημοσκοπήσεις. Η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, τα σκάνδαλα, η δραματική κατάσταση της οικονομίας και η κρίση στην αγορά οδηγούν σε πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος.

  Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η πιο πρόσφατη κυλιόμενη δημοσκόπηση που έχουν στα χέρια τους στο Μαξίμου και την οποία αποκαλύπτουμε σήμερα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσκόπηση δείχνει τη διαφορά να βρίσκεται πλέον σε μονοψήφιο ποσοστό, με τη ΝΔ λαμβάνει 30,5% και τον ΣΥΡΙΖΑ 21,5% (+-3).

  Η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στο 21%.

  Όπως μπορεί να καταλάβει εύκολα κανείς στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια επικρατεί πανικός καθώς οι εξελίξεις και η δραματική κατάσταση στη χώρα μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ