Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ανοργανωσιά, ασυνεννοησία και 1.200 οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα στα χιόνια της Αττικής Οδού

  Ήταν γύρω στις 10 το πρωί όταν τα πρώτα οχήματα άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στα ρεύματα της Αττικής Οδού.

  Η ώρα περνούσε και οι υπεύθυνοι του αυτοκινητοδρόμου επέτρεπαν στους οδηγούς να περνούν χωρίς αλυσίδες, πληρώνοντας το αντίτιμο των 2,80 ευρώ. Και κάπου εκεί, ήρθαν και οι αναδιπλώσεις των φορτηγών και η κατάσταση έγινε δραματική.

  Χιλιάδες αυτοκίνητα και οδηγοί εγκλωβισμένοι χωρίς τρόφιμα και νερό μέσα στον χιονιά και τον παγετό, χωρίς να λαμβάνουν επίσημη πληροφόρηση για τον απεγκλωβισμό τους.

  Σχεδόν ένα 24ωρο μετά και λίγα φαίνεται να έχουν αλλάξει, οργανωμένο σχέδιο για την σωτηρία τους δεν υπάρχει και τα αυτοκίνητα παραμένουν θαμμένα στα χιόνια.

  Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, κ. Φάνης Παπαδημητρίου στις 8 το πρωί βρίσκονται εγκλωβισμένα 1.200 οχήματα και στα δύο ρεύματα της οδού. Όσον αφορά στο σχέδιο απεγκλωβισμού, δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις, αλλά είπε πως μέχρι το μεσημέρι θα έχουν καταφέρει να τους προσεγγίσουν και να τους απελευθερώσουν. Τόνισε δε, ότι όλοι οι πολίτες έχουν φύγει από τα αμάξια τους.

  Από χθες το βράδυ βρίσκεται σε εξέλιξη συντεταγμένη και μεγάλη επιχείρηση που οργάνωσαν από κοινού ο στρατός, η πυροσβεστική και η αστυνομία, απεγκλωβίζοντας πολλούς οδηγούς.

  Την ίδια ώρα οι μαρτυρίες που έρχονται στο «φως» από τους οδηγούς που βρίσκονταν για ώρες στην Αττική Οδό είναι συγκλονιστικές. Η οργή ξεχειλίζει για την κυβέρνηση και όπως λένε, «δεν είναι ανίκανοι, είναι αδιάφοροι».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ