Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναβάλλει το αίτημα αποφυλάκισής της

  Αλλάζουν στρατηγική οι δικηγόροι της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποφάσισαν να αναβάλουν το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν και για την ίδια αποτελούσε τον διακαή πόθο της!

  Γιατί αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της

  Αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική. Αν και από τις φυλακές του Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέζει πολύ τους δικηγόρους της για να υποβληθεί το αίτημα αποφυλάκισης της, όλα δείχνουν ότι οδηγούνται σε ένα βήμα… πίσω!

  Πέραν των τεχνικών εκθέσεων που εκπονούνται για την περίπτωση θανάτου της Τζωρτζίνας, ταυτόχρονα διενεργούνται επιπλέον έρευνες και για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά της οικογένειας. Εισαγγελία και Αρχές αναζητούν την πραγματική αιτία θανάτου τους. Το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Ιατροδικαστικού διδύμου Καρακούκη – Καλογριά για τις απώλειες της Μαλένας και της μικρής Ίριδας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ