Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ανατροπή από την κατάθεση της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας: « Βρήκε νεκρή την Ίριδα»

  Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο του μωρού της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, της 6 μηνών Ίριδας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Live News του Mega.

  Η παιδίατρος του νοσοκομείου Παίδων που πήρε από την Ρούλα Πισπιρίγκου το ιστορικό της Τζωρτζίνας υποστηρίζει ότι η ίδια η κατηγορούμενη της είχε πει ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της. Τα όσα φέρεται να είπε έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της, ότι το μωρό εντοπίστηκε νεκρό από την αδερφή της.

  «Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του» είπε η παιδίατρος.

  Τα όσα δηλώνει η παιδίατρος ανατρέπει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και της αδελφής της ότι η μικρή Τζωρτζίνα κοιμόταν όταν εντοπίστηκε νεκρό το μωρό από την Δήμητρα Πισπιρίγκου.

  Την ίδια ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται ότι θέλει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί εάν είναι ο βιολογικός πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς σύμφωνα με αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού, ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης φέρεται ότι θέλει να ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ