Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  «Ακόμα και το ανήλικο τέκνο του…» – «Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τπν συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά

  Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να ληφθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την οριστική επιμέλεια της κόρης της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς, Λυδίας.

  Στη γραπτή της αίτηση προς το δικαστήριο, που θα εξετάσει το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, η εισαγγελέας ξεκινά με τη φράση: «Μεταχειριζόμενος ακόμα και ανήλικο τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, κατέστησε κι αυτό, ωσαύτως, θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας».

  Στην αίτηση, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», η Εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον συζυγοκτόνο ως άτομο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή.

  «Δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του γονέα»

  «Ο ήδη κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος Χαράλαμπος, πατέρας της ανήλικη, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά που του επιβάλλει το λειτούργημά του ως γονέα…», αναφέρει στην εισαγγελική πρόταση.

  «Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του», σημειώνει η εισαγγελέας σε άλλο σημείο.

  Η απόφαση του δικαστηρίου της 7ης Οκτωβρίου θεωρείται διαδικασία τυπική, καθώς οι γονείς του κατηγορούμενου έχουν ήδη γνωστοποιήσει πως δεν θα διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, που ζει στην Αλόνησο με τους γονείς της Κάρολαϊν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ