Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Έρχεται κύμα καύσωνα – Έως 42 βαθμούς το θερμόμετρο προς τα τέλη της εβδομάδας

  Κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται στη χώρα μας τη νέα εβδομάδα, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου προς τα τέλη της εβδομάδας.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.grη ατμοσφαιρική κυκλοφορία πάνω από την Ευρώπη, θα ευνοήσει την επικράτηση θερμών αερίων μαζών σε μεγάλο μέρος της Ευρωπαϊκής ηπείρου αλλά και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

  Η κορύφωση της θερμής μεταφοράς εκτιμάται το διήμερο Παρασκευή 19/08 – Σάββατο 20/08, οπότε η θερμοκρασία είναι αρκετά πιθανό να φτάσει κατά τόπους τους 41-42 βαθμούς Κελσίου.

  Δείτε εδώ αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για το σκηνικό του καιρού σήμερα και τις επόμενες ημέρες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ