Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Επίθεση Κούγια στον συνήγορο του 30χρονου με τη σκέψη στον Λιγνάδη

  Σε ευθεία επίθεση κατά του συνηγόρου υπεράσπισης του 30χρονου που δολοφόνησε την Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο, Γιώργο Βλάχο, εξαπέλυσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης Αλέξης Κούγιας.


  Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του επιτίθεται κατά του Γιώργου Βλάχου, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να παραπλανήσει Εισαγγελείς, Δικαστές και τους ενόρκους που θα συμμετάσχουν στη δίκη του στο Δικαστήριο στις Κυκλάδες.

  Όπως αναφέρει «τον εμφανίζει ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα, για να έχει ευμενή ποινική μεταχείριση, μη σεβόμενος τον πόνο και την αγανάκτηση της οικογένειας για την αδιανόητη απώλεια αυτού του υπέροχου πλάσματος, αλλά και την ελληνική κοινωνία που έχει τρομοκρατηθεί από την πράξη του εντολέα του και έχει εκμανεί εις βάρος του για τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα».

  Οι δυο δικηγόροι είναι αντίδικοι και στην πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη όπου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι προφυλακισμένος με κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων.

  Ο Αλέξης Κούγιας δεν έχασε ευκαιρία στη δήλωσή του να αναφερθεί και σε αυτή την υπόθεση κατηγορώντας τον δικηγόρο των θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη ότι και πάλι παραπλάνησε τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια που άσκησαν τις κακουργηματικές διώξεις στον ηθοποιό και διέταξαν την προφυλάκισή του.

  Ο γνωστός ποινικολόγος λειτουργεί στη λογική με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, λέγοντας ότι «ο ρόλος των τίμιων συναδέλφων μου, δεν είναι να κατασκευάζουμε ενόχους και να βάζουμε στη φυλακή αθώους, ούτε να προσπαθούμε να μεταβάλλουμε ανθρώπους που χωρίς λόγο αφαιρούν τη ζωή από μια υπέροχη γυναίκα, σε ακαταλόγιστους ή μειωμένου καταλογισμού κατηγορουμένους, για να έχουν επιεική μεταχείριση».

  Εν ολίγοις κατηγορεί τον αντίδικό του στις δυο πολύκροτες υποθέσεις ότι «αθωώνει» τον 30χρονο δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς και «βάζει στη φυλακή αθώους» αναφερόμενος στον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ