Ραγδαίες εξελίξεις: Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη αύριο για την πανδημία

Τηλεοπτικό μήνυμα στους έλληνες πολίτες θα απευθύνει αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μύνημα θα αφορά την πανδημία του κορωνοϊού και στα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία.

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, η οποία παρουσιάζει σταθερά επιδείνωση τον τελευταίο καιρό με ιδιαίτερα αυξημένο τον αριθμό των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων, έχει ρίξει στο τραπέζι περαιτέρω περιορισμούς που, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, θα στοχεύσουν τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, όπως ξεκαθάρισε χθες ο πρωθυπουργός από το Λονδίνο, δεν πρόκειται να πάμε σε πλήρες lockdown στους ανεμβολίαστους όπως η Αυστρία.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια να ενθαρρυνθούν να εμβολιαστούν οιανεμβολίαστοι. «Πώς το κάνουμε αυτό; Έχουμε κάνει πιο δύσκολη την πρόσβαση των μη εμβολιασμένων στα εστιατόρια. Δεν μπορείτε δειπνήσετε σε εσωτερικό χώρο εστιατορίου στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, εάν είστε ανεμβολίαστος», είπε. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;