Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο με τα προσωπικά δεδομένα – Τραγικές οι εξελίξεις για την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Συνεχίζεται ο αναβρασμός για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων Ελλήνων από το υπουργείο Εσωτερικών η οποία αποκαλύφθηκε από e-mail που έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με χρήστες των social media που ανέδειξαν το θέμα να καλούν σε ομαδική αγωγή, καθώς κρίνουν ότι οι παραιτήσεις και η απόσυρση της ευρωβουλευτού από το ψηφοδέλτιο δεν αρκούν, ούτε καλύπτουν τυχόν ποινικές ευθύνες.

«Aγαπητή ευρωβουλευτή την πρώτη μέρα μίλησες για λάσπη. Μας παρουσίασες ως δήθεν “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ” όσους μιλήσαμε για την απαράδεκτη διαρροή των προσωπικών μας δεδομένων. Δήλωσες πως συλλέγεις χρόνια μόνη σου τις λίστες παίρνοντας κάρτες από πολίτες…

Τη δεύτερη δήλωσες πως πήρες τα στοιχεία από το ΥΠΕΣ και μας προκάλεσες να πάμε στη δικαιοσύνη και να μη μείνουμε στα λόγια.

Την τρίτη είπες πως τα στοιχεία δεν τα πήρες από το ΥΠΕΣ και πως είσαι διατεθειμένη να συνεργαστείς με τις αρχές για έρευνα που θα διεξαχθεί από την υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Και σήμερα διαβάζουμε την απόσυρσή σου από τις Ευρωεκλογές. Αυτή για μας τους ανθρώπους που δε μάθαμε να ανεχόμαστε την ανομία, είναι μόλις μια μικρή νίκη. Η μεγαλύτερη νίκη θα ναι όταν θα αξιώσουμε αποζημιώσεις για την παραβίαση των προσωπικών μας δεδομένων. Για αυτό καλώ κάθε πολίτη του εξωτερικού που έλαβε ανεπιθύμητη επικοινωνία, δίχως τη συγκατάθεσή της/του, να συμμετέχει σε ομαδική αγωγή που θα κατατεθεί εντός 3 μηνών κατά της ευρωβουλευτού. Με ομαδική αγωγή το κόστος θα παραμείνει μικρό για κάθε συμμετέχοντα, και η πιθανή αποζημίωση θα καταβληθεί ξεχωριστά. Αν θέλετε να συμμετέχετε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας. https://forms.gle/GdM5DZ61cRK9LPj49», αναφέρει χρήστης ο οποίος ως φαίνεται προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ