Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Κύμα αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη – Ποια κορυφαία στελέχη ξεσηκώνονται – Τα ονόματα

Μετά τη Νάντια Γιαννακοπούλου, ακόμα τρία στελέχη και συγκεκριμένα οι βουλευτές Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με δηλώσεις τους αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που διατήρησε στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές φαίνεται πως βάζουν στο «στόχαστρο» τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο Star, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ευχαριστημένο από τα ποσοστά του στις ευρωεκλογές και σε ερώτηση εάν θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι όλα τα θέματα για την επόμενη ημέρα, απάντησε πως «ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μη θέσει όλα τα θέματα».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «δεν πετύχαμε τον πολιτικό και εκλογικό μας στόχο, που ήταν η δεύτερη θέση» και συνέχισε λέγοντας με νόημα ότι στο ΠΑΣΟΚ «θα τα συζητήσουμε και θα τα αξιολογήσουμε όλα».

Ο Μιχάλης Κατρίνης με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε μικρή άνοδο, αλλά απέχει από τους στόχους που είχαν θέσει και τις προσδοκίες, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει μια ανοικτή πολιτική συζήτηση και για την αποτίμηση του αποτελέσματος αλλά και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την επόμενη ημέρα.

ΠΗΓΗpronews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...