Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα της Αράχωβας – Οι δύο έμπειροι του Ανθρωποκτονιών και το όνομα που κτήνους που ψιθυρίζουν

Δυο έμπειρα στελέχη του Ανθρωποκτονιών,αναχώρησαν την Πέμπτη (07/12/2023) το πρωί για την Αράχωβα, προκειμένου οι profillers της ΕΛ.ΑΣ από τα κεντρικά της Ασφάλειας να λύσουν το γρίφο του φρικτού βασανισμού του δυστυχούς χάσκι και να ξεσκεπάσουν τον βασανιστή του Όλιβερ.

Μέχρι στιγμής, το τοπίο παραμένει θολό, αν και τα τοπικά στόματα ψιθυρίζουν μεταξύ τους το πιθανό όνομα του κακόποιητή του ζώου, οι αρχές δεν έχουν απτά στοιχεία στα χέρια τους για την πρωτοφανή κτηνωδία που συγκλονίζει την ορεινή κωμόπολη της Βοιωτίας. Όμως, αυτό που εκτιμάτε, και ειδικά μετά την συνδρομή του κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών, η λύση του μυστηρίου, είναι θέμα ημερών.

Οι τρεις καταθέσεις του ιδιοκτήτη και οι αντιφάσεις με τους χρόνους

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο ιδιοκτήτης του 8χρονου Όλιβερ έχει ήδη κληθεί να καταθέσει δυο φορές και σήμερα έδωσε και μια τρίτη κατάθεση στους αστυνομικούς προκειμένου να εξεταστούν όλα τα στοιχεία, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια να μπει στο μικροσκόπιο για να οδηγηθούν στον άνθρωπο που ξέσπασε τα κτηνώδη ένστικτα του στο ανυπεράσπιστο ζώο.

Ένα άδολο πλάσμα που μεγάλωσε από 30 ημερών με ανθρώπους. Πήρε χάδι, φαγητό, φιλιά, θαλπωρή, αγάπη από ανθρώπους και έμαθε να τους εμπιστεύεται. Δεν γνώριζε γιατί του το κάνανε αυτό. Αυτό το πλάσμα είχε άγνοια της αιτίας του μαρτυρίου του, βίωνε απλά το γεγονός. Σκληρά με κτηνωδία. Δεν είχε μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό του, δεν χρειάστηκε. Και τελικά έφυγε γιατί ράγισε η καρδιά του. Γιατί είδε τι κτήνος είναι ο άνθρωπος που τόσο εμπιστεύτηκε.

Μέσα από τις τρεις καταθέσεις οι αστυνομικοί προσπαθούν να εννοούν όλα τα στοιχεία του παζλ, γιατί όπως διαπιστώνουν υπάρχουν πολλές αντιφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με τους χρόνους και τις ημέρες. Ειδικότερα όπως λένε οι πληροφορίες του newsit.gr, σε κάποιες από τις καταθέσεις, τις ημέρες που ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι το σκυλί δεν έβγαινε από το σπίτι, κάποιοι βλέπουν από τις κάμερες στον Όλιβερ να περιφέρεται.

Έτσι δεν αποκλείεται να κληθεί κι άλλες φορές συμπληρωματικά προκειμένου να φωτιστούν πλήρως, όλα τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Ήταν θαμμένος πρόχειρα με λίγο χώμα. Έμειναν μόνο δέρμα και κόκαλα

Σήμερα το κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών μετέβη στο χώρο όπου βρισκόταν το σκυλί κι αυτό που αντίκρισαν, ήταν αποκρουστικό. Το ζώο, δεν ήταν θαμμένο απλά το είχε σκεπάσει με λίγο χώμα είχαν μείνει μόνο κόκαλα.

Κι αυτό που απορούν οι αστυνομικοί είναι τι ακριβώς θα εξετάσει ο ιατροδικαστής. Η Εισαγγελία Εφετών διέταξε τον τοπικό εισαγγελέα να κάνει την προκαταρκτική εξέταση και η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει να διενεργεί προανάκριση.

Από την ημέρα δε,της παρέμβασης της εισαγγελίας Εφετών,οι δικαστικές αρχές ζητούν διαρκώς στοιχεία από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Έτσι, υποβάλλονται καθημερινά αναφορές καταθέσεις και αναλύσεις από το βίντεοληπτικό υλικό, γιατί τα είναι πολλά και η επεξεργασία και ανάλυση τους απαιτεί χρόνο.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...