Ραγδαίες εξελίξεις στην τηλεοπτική καριέρα του Λάκη Λαζόπουλου και σκληρές διαπραγματεύσεις για μία μεγάλη επιστροφή (vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από σχεδόν 6 χρόνια και αυτήν την φορά δε θα τον δούμε να αναβιώνει τους «10 μικρούς Μήτσους» αλλά δουλεύει πάνω σε μία νέα σειρά που θα αφορά την ελληνική οικογένεια.

Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Πνίξε τη Γιολάντα» αποτελεί μια κωμωδία που θα εξετάζει και θα διακωμωδεί τις δυναμικές της ελληνικής οικογένειας. Το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Λαζόπουλο, ο οποίος θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η σειρά θα έχει διάρκεια 20 επεισοδίων και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό​. Η ακριβής ημερομηνία προβολής και το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη σειρά δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, καθώς ο Λαζόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1​.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο Enjoy για τους λόγους της απουσίας του από την τηλεόραση ενώ τόνισε ότι το να βρεθεί κανάλι και να παιχτεί η νέα του σειρά είναι η πρώτη προτεραιότητά του όσον αφορά της τηλεόραση.

«Έχω κάνει 24 χρόνια τηλεόραση κι είμαι ευγνώμων κι ικανοποιημένος. Και να σταμάταγα αυτή τη στιγμή δεν θα με ένοιαζε. Στην τηλεόραση αυτό που με νοιάζει είναι να παιχτεί η νέα σειρά που ετοιμάζω , το «Πνίξε τη Γιολάντα», που θα έχει φόντο τη Μυτιλήνη. Τι να σκεφτώ περισσότερο; Όταν ήσουν η πρώτη εκπομπή της τηλεόρασης σε τηλεθέαση και για χρόνια πρώτη και μετά δεν ρωτάνε καν πού είσαι γιατί δεν υπάρχεις, τι να πεις;».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.