Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Βαξεβάνης τίναξε στον αέρα το ενδεχόμενο συνεργασίας Τσίπρα με Ανδρουλάκη – Απομονωμένος ο Τσίπρας, χαμένη πλέον η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ – Σκληρή ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ – Ποιον χαρακτηρίζει χρυσό χορηγό του Μητσοτάκη

“Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ” χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας “Documento”, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε ανάρτηση του κ. Βαξεβάνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη για την υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Μετά τους “τραμπισμούς” και τα fake news του συστήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, την σκυτάλη πήρε ο επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βεξεβάνης, για να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις.

Επαναλαμβάνει τη θεωρία του ίδιου, της εκπροσώπου τύπου Πόπης Τσαπανίδου και του Παύλου Πολάκη, περί “εκβιαζόμενου” και “ανήσυχου ασταθούς”.


Ας τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν έχει καμία ανησυχία.

Ανησυχία θα έπρεπε να αισθάνεται ο ίδιος και οι συν αυτώ, που έχουν αποδειχθεί οι χρυσοί χορηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις φαιδρότητες που διακινούν για “τοπικά νομίσματα” και ανοχή στις “Δήμητρες””.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε προχωρήσει αργά το βράδυ της Παρασκευής σε μια ανάρτηση στο Twitter, η οποία αναφερόταν σε όσα υποστήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και τη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν κατά τη διάρκεια του debate υποννοούσε ότι θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: “Σε κάθε κανονικό ευρωπαϊκό κράτος στο οποίο έχουμε διάκριση των εξουσιών, και η Δικαιοσύνη είναι πραγματικά ανεξάρτητη, αυτοί οι άνθρωποι που με παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών και μου έστειλαν και το Predator, αυτοί που παρακολουθούσαν τους έξι αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, που παρακολουθούσαν υπουργούς της κυβέρνησης… Δε λέω άλλα πρόσωπα γιατί απ’ ό,τι μαθαίνω δεν υπήρχαν και άλλα πρόσωπα συγκριτικά με αυτά που έλεγαν κάποιοι συνάδελφοί σας δημοσιογράφοι για να θολώνουν την πραγματική υπόθεση”.

“Γραφτήκανε 60-70 ονόματα. Αν θέλετε την άποψή μου αυτό έγινε για να θολώσει την υπόθεση. Δεν υπήρχαν πραγματικά στοιχεία, το σταματάω εδώ πέρα. Το λέω γιατί αυτό θα είναι το τέλος αυτής της υπόθεσης. Ας κάνει καλά η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη τη δουλειά της και εδώ θα είμαστε να τα συζητήσουμε…”, τόνισε ακόμη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...