Ραγδαίες εξελίξεις με τον 19χρονο τραυματία στο φονικό τροχαίο στη Μεσσηνία

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 19χρονου που τραυματίστηκε σε πολύνεκρο τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής στην Έλαια Μεσσηνίας.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και από εκεί άμεσα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Νεκροί ο πατέρας και αδελφή του

Από τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκαν συνολικά τέσσερις νεκροί, συμπεριλαμβανομένης της 12χρονης αδελφής του 19χρονου και του πατέρα τους που ήταν ένστολος.

Όλα συνέβησαν στις 12:40 το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7), όταν ο οδηγός νταλίκας με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έφυγε εκτός του δρόμου. Στην προσπάθειά του να το επαναφέρει συγκρούστηκε σφοδρά με τα δύο προπορευόμενα οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς τον Πύργο της Ηλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος, πέρασε περίπου μισή ώρα, πριν το αντιληφθούν οι αρχές που είχαν φτάσει εκεί καθώς είχε σφηνωθεί κάτω από την νταλίκα και είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ