Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλη έκπληξη στην τηλεοπτική καριέρα του Λάκη Λαζόπουλου (vid)

Την επιστροφή του ως ηθοποιός σε σειρά που υπογράφει άλλος δημιουργός και σε κανάλι που δεν έχει δουλέψει για πολλά χρόνια, ανακοίνωσε ως αποκλειστική πληροφορία η Φωτεινή Πετρόγιαννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η επιστροφή του στην τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, θα γινόταν για τη σειρά Ναυάγιο του Mega, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδυόταν έναν δικηγόρο, ο οποίος θα υπερασπιστεί τους διασωθέντες του ναυαγίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και σεναριογράφος συνεργάστηκε τελευταία φορά με το Mega πριν 21 χρόνια, το 2003, στην προτελευταία σεζόν των 10 Μικρών Μήτσων, αφού η τελευταία δημιουργήθηκε από τον ίδιο το 2018 αλλά για λογαριασμό του ΑΝΤ1 αυτήν την φορά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;