Ραγδαίες εξελίξεις: Αποχωρεί από τον Βόλο και από το ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Μπέος – Σε ποιον πουλάει την ομάδα

Προχωρημένες επαφές με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτσάλι για την πώληση της ΠΑΕ Βόλος έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αχιλλέας Μπέος, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος της θεσσαλικής πρωτεύουσας είπε ότι θα αποχωρήσει γενικώς από τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Για τον Ατζούν πρέπει να πω ότι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με το νέο έτος πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου. Κλιμάκιο του κ. Ατζούν είναι στον Βόλο και άμεσα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ», υπογράμμισε.

«Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας: ο δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει. Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες για να βοηθήσω. Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Να βάλει ο Θεός το χέρι του να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.