Πόλεμος εκτός ελέγχου στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση σε επιθέσεις στενών συνεργατών του, που του επιτίθενται, όπως δηλώνει με «ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς» με τον Ν. Ανδρουλάκη να του απαντά, ότι «κανείς συνεργάτες μου δεν σου έχει επιτεθεί, μην προκαλείς τεχνητή πόλωση».

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας καταγγέλλει προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα από στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook κατηγορεί τους στενούς συνεργάτες του νυν προέδρου του κόμματος ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό του επιτίθενται με «τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς».

«Το ποτήρι ξεχείλισε» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων προσθέτοντας ότι «έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου».

Καταλήγοντας ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλεί τον Ν. Ανδρουλάκη να πάρει θέση και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει «τον αγώνα μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

«Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση.Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου», απαντούν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη προσθέτοντας ότι «καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού».

Καταλήγοντας οι ίδιες πηγές σχολιάζουν: «Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...