Πως αντέδρασε ο Μητσοτάκης στην παραίτηση Βαρβιτσιώτη

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα του, ενώ νωρίτερα είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η πρώτη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση που του ανακοίνωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης, ωστόσο πρόσθεσε πως με αυτή, έδειξε πως «για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα».

Αναλυτικά η δήλωσή του σχετικά με την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του. Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα. Ο Μιλτιάδης, επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».

Οι λόγοι της παραίτησης

Πέντε περίπου μήνες μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Ναυτιλίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από βουλευτής, έχοντας ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό. Με μια μακροσκελή ανάρτηση, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει πως «στην ζωή έρχεται η ώρα που ένας κύκλος κλείνει κι ένας νέος ανοίγει».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....