Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Το χρήμα ρέει άφθονο: Συναντήσεις πασίγνωστων δημοσιογράφων με «οπλάδες» σε κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών

  Πέφτουν, κυριολεκτικά, κορμιά στο κέντρο των Αθηνών. Οι δημοσιογράφοι έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα. Αυτή τη φορά όχι για τα πολιτικά κόμματα, αλλά για τους εξοπλισμούς. 

  Βλέπετε η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο φέρνει στο προσκήνιο τις προμήθειες οπλικών συστημάτων, αεροσκαφών και φρεγατών. 

  Στα κεντρικά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας γίνονται συναντήσεις επί συναντήσεων δημοσιογράφων που άλλοι εκπροσωπούν τα γαλλικά, άλλοι τα γερμανικά και άλλοι τα αμερικανικά συμφέροντα. Στα λόμπι και στις σουίτες διαπιστώνεται συνωστισμός και το χρήμα ρέει άφθονο. 

  Είναι πολλά τα λεφτά βλέπετε και οι εποχές δύσκολες για δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Έτσι οι δημοσιογράφοι αφήνουν για λίγο το… λειτούργημα και γίνονται εκπρόσωποι των “οπλάδων”. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ