Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Θλίψη και οργή προκαλούν οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για αίσχη με το Μάτι

  Όσα έρχονται στο φως για την τραγωδία στο Μάτι προκαλούν την οργή της κοινωνίας. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Αντί για γενναία ανάληψη της ευθύνης, στην Κουμουνδούρου κηνυγούν φαντάσματα. Με αυτόν τον τρόπο πιστοποιούν ότι πάσχουν από σύνδρομα καταδίωξης. Δεν είναι όλα “στημένα από το κράτος της Δεξιάς”. Δεν είναι όλα “αποτέλεσμα της δράσης παρακρατικών μηχανισμών”. 

  Οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν θλίψη και το κυριότερο είναι πως κάποιοι στην Κουμουνδούρου, οι οποίοι ζουν στον κόσμο τους δεν αντιλαμβάνονται πως με τον τρόπο που λειτουργούν κάνουν την οργή του κόσμου μεγαλύτερη. Η κοινωνία ζητά τη δικαίωση των νεκρών της τραγωδίας. Αδιαφορεί πλήρως για το τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταρρέει στις δημοσκοπήσεις, αλλά ούτε αυτό προβληματίζει τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

  Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοστάκη να αλωνίζει. Και ταυτόχρονα το πολιτικό κεφάλαιο “Αλέξης Τσίπρας” καίγεται αργά. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ