Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Οργιάζουν οι φήμες για τα ανταλλάγματα: Υπήρξε μυστική συνεννόηση Μαξίμου με ΣΥΡΙΖΑ πριν το Πολυτεχνείο;

  Αποκαλύπτει η Πυθία

  Παρακολουθώντας τις τηλεοπτικές εκπομπές των προηγούμενων ημερών με την αντιπαράθεση για το Πολυτεχνείο να κυριαρχεί, θα διαπιστώσατε ή θα παρατηρήσατε ότι οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ «έσταζαν μέλι» για την… υπεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ με την τελετή στο ΕΑΤ – ΕΣΑ, έναντι εκείνης του ΚΚΕ. Βέβαια, για να λέμε όλη την αλήθεια και να ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιήσει κόσμο, όπως αντίστοιχα έκανε το ΚΚΕ, δεν θα μπορούσε. Γιατί; Μα γιατί δεν έχει κομματική βάση ικανή σε μέγεθος και οργάνωση για να το κάνει.

  Ας επιστρέψουμε, όμως, στα καλά λόγια των νεοδημοκρατών.

  Ακόμη και ο ζηλωτής Μπογδάνος έδωσε συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να προκαλέσει εντύπωση και να κινήσει την περιέργεια.

  Έτσι άρχισα να ρωτάω. Και τι μου είπε ένα πάντοτε καλά πληροφορημένο πουλάκι; Ότι πριν από την επέτειο για το Πολυτεχνείο άνοιξε «μυστικά» δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου. Το ίδιο πουλάκι μου είπε πως το Μαξίμου ήταν ημέρες πριν ενήμερο για τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι σαν «δούναι και λαβείν» μοιάζει αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τα συγχαρητήρια εν μέσω πανδημίας (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για οφέλη που μπορεί να έχει έναντι του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ25) για την υπεύθυνη στάση του και τίμησε συμβολικά το Πολυτεχνείο χωρίς να δυσαρεστήσει την εκλογική του βάση, ενώ το Μαξίμου έμεινε σχετικά στο απυρόβλητο, αφού τα βέλη δέχτηκε αποκλειστικά ο Χρυσοχοΐδης (τόσο από τα Δεξιά, όσο και από τα Αριστερά) με τον οποίο το Μητσοτάκης λέγεται ότι θέλει σύντομα να τελειώνει καθώς υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του εθνικού μας σερίφη.

  Ρωτάω λοιπόν: Υπήρξε πράγματι συνεννόηση ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και το Μαξίμου; Αν ναι, μεταξύ ποιων έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας; Θα πρόκειται για σκάνδαλο, καθώς κάποιοι ταΐζουν τον κόσμο κουτόχορτο και είναι κρίμα, ειδικά για τους δύστυχους συμπολίτες μας που τσακώνονται επί ημέρες στα σόσιαλ μίντια. Τελικά το ματς ήταν σικε;

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ