Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Ο χρησμός της Πυθίας: Ξεχάστε Παππάδες και αρχιμανδρίτες. Με νέα ηγετική ομάδα στις εκλογές ο Τσίπρας

  Παππάδες, Παπαδημούληδες, Δούρου, Πολάκηδες κλπ είναι φθαρμένα υλικά. Καταλαβαίνει ο κάθε ένας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να πάει με όλους αυτούς στις εκλογές. Είναι τοξικοί και πέραν κάποιων ψηφοφόρων και τρολ του διαδικτύου που κραυγάζουν δεν έχουν καμια διείσδυση στην κοινωνία και σε πολιτικούς χώρους πέραν του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο Αλέξης Τσίπρας τα γνωρίζει όλα αυτά και σε πρώτο πλάνο περιμένει με υπομονή να προχωρησουν οι εσωκομματικές διαδικασίες. Μετά θα τους αφήσει να παίζουν στο twitter και στο facebook και να κάνουν ο ένας τραπέζια στον άλλο.

  Σας δίνω τον χρησμό: Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα πάει με νέα ηγετική ομάδα. Με ανθρώπους σοβαρούς και όχι νταραβεριτζήδες της πλάκας που τον εκθέτουν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ