Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ο χρησμός της Πυθίας: Αυτή είναι η μεγαλύτερη ζημιά που θα πάθει η Γεροβασίλη από τις αποκαλύψεις για το Μάτι

  Τι μας λέει σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι; Ότι παράλληλα με το σύστημα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε κάποιο παρακράτος. Μάλιστα. Ποιος ήταν υπουργός τότε; Η Γεροβασίλη. Άρα κάνει παραδοχή της ανικανότητάς της να επιτελέσει τα καθήκοντά της και να ελέγξει στο βαθμό που αναλογεί στην πολιτική ηγεσία τα σώματα Ασφαλείας. 

  Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίζονται διότι αύριο μεθαύριο η Όλγα Γεροβασίλη πιθανώς θα κληθεί ξανά να αναλάβει κάποιο υπουργείο. Αυτό που καταλαβαίνει ο κάθε ένας είναι ότι μάλλον δεν μπορεί να ίδια δεν μπόρεσε και μάλλον δεν θα μπορέσει στο μέλλον να ασκήσει με επάρκεια τα καθήκοντά της. Ας κάνει άλλη δουλειά. Ποια; Η θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι την περιμένει. 

  Όπως όλα δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις απομακρύνουν το ενδεχόμενο να διαδεχτεί τον Πάνο Σκουρλέτη. Άσε που δεν ξέρει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Τσίπρας, που θα βγάλουν οι αποκαλύψεις και τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε. 

  Με λίγα λόγια το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη “κάηκε”. Μαζί και τα όνειρά της να γίνει η σιδηρά κυρία της Κουμουνδούρου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη – πολιτική – ζημιά που έχει πάθει. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ