Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Μυστική δημοσκόπηση Πρεσβείας δείχνει κατρακύλα ΣΥΡΙΖΑ παρά την αποτυχία του Μητσοτάκη – Το ποσοστό που σοκάρει

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Δεν λέω, η κυβέρνηση είναι σχετικά φρέσκια και είχε να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή κατάσταση, αυτή της πανδημίας, που παρατείνει την ανοχή της κοινωνίας ακόμη και σε εγκληματικά λάθη ή  σε καταστροφικές πολιτικές. Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει όχι απλά να μην μπορεί να καρπωθεί οτιδήποτε από τη φθορά της πιο καταστροφικής κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών, αλλά – ακόμη χειρότερα – η κατρακύλα στις δημοσκοπήσεις δεν έχει τέλος με αποτέλεσμα σε λίγο το 31% των τελευταίων εκλογών να μοιάζει μακρινή ανάμνηση. 

  Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσει μυστική δημοσκόπηση ξένης πρεσβείας πολύ ισχυρού κράτους, η οποία – σύμφωνα με έγκυρες πηγές – δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ περίπου στο 19% με τάση να πέσει ακόμη περισσότερο το ποσοστό του. 

  Το εντυπωσιακό είναι ότι στην ίδια δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται 3 μονάδες πάνω από τα ποσοστά που είχε πάρει στις εκλογές του 2019! Απίστευτο και όμως αληθινό! 

  Η απουσία προγραμματικού λόγου από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα διαρκή προβλήματα που δημιουργούν κορυφαία στελέχη, η ανυπαρξία – κυριολεκτικά – του επικοινωνιακού επιτελείου, η υπεροπλία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα ΜΜΕ και η ατολμία του Αλέξη Τσίπρα να «καθαρίσει» γρήγορα το «εσωκομματικό παιχνίδι» και να τελειώνει μια και καλή με τις γραφικές τάσεις και τις περιθωριακές φράξιες κοστίζουν. Κοστίζουν και στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως στη χώρα που θα υποφέρει από την απόλυτη κυριαρχία του Μητσοτάκη και της παρέας του.  

  Ποιος είναι ο κίνδυνος; Το τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο που λέγεται «Αλέξης Τσίπρας» να κινδυνεύει να καεί εξαιτίας ενός κόμματος που θυμίζει θίασο. 

  Ήδη ισχυρά συστήματα στο παρασκήνιο ψιθυρίζουν ότι αν δεν μπορέσουν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός κόμματος εξουσίας, τότε… ουδείς αναντικατάστατος

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ