Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Μεγάλη ικανοποίηση στο Μαξίμου για τις επιδόσεις Τσακαλώτου, Φίλη και Παπαδημούλη

  Εκεί που γυρνούσε το κλίμα, εκεί που η κοινωνία έβραζε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις ευθύνες της για τις καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός, εκεί που στη ΝΔ επικρατεί αναβρασμός για τις συμφωνίες στα ελληνοτουρκικά και για την μεγαλοπρεπή εξευτελιστική κωλοτούμπα στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκεί που η πανδημία αποκαλύπτει τις τραγικές ευθύνες του κυβερνητικού θιάσου για την εξάπλωσή της στη χώρας, τσούπ… πετιούνται ο Παπαδημούλης και ο Φίλης και τα «χώνουν» στην Τζάκρη, τσούπ… πετιέται κι ο Τσακαλώτος και τα «χώνει» στον Τσίπρα. Και όλα αυτά επειδή ενοχλήθηκαν για τις επιθέσεις στον Μητσοτάκη. 

  Με απλές κινήσεις, οι περιθωριακή ομαδούλα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ – που μπορεί να είναι περιθωριακή, αλλά τη ζημιά την κάνει για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – άλλαξε την ατζέντα κι έδωσε έστω για λίγο ανάσα στον Μητσοτάκη και στα ΜΜΕ της διαπλοκής. 

  Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τις επιδόσεις της συνιστώσας «Φίλων του Μητσοτάκη» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ