Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Με αγωνία η «Καθημερινή» προσπαθεί να σώσει τον Σκέρτσο, αλλά δύσκολο – Η πικρή αλήθεια για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις

  Τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του και γενικότερα τις εμφανίσεις του στα media έχει πυκνώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Άκης Σκέρτσος. Και δήθεν πυροδοτήθηκαν σενάρια ότι θα αναλάβει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Παραμύθια. Κανένα σενάριο δεν πυροδοτήθηκε. Απλά η δήθεν πυροδότηση που διακινείται ως πληροφορία δίνει την κατάλληλη πάσα στην “Καθημερινή” ώστε να αναλάβει με τρόπο παλιομοδίτικο τη στήριξη του αγαπημένου της υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, ο οποίος έχει αρχίσει και βρίσκεται στο στόχαστρο ακόμη και Δεξιών ΜΜΕ. 

  Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «Θεωρείο» της “Καθημερινής”, ενδεχόμενο τοποθέτησης του Σκέρτσου στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν υφίσταται. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Σκέρτσος θα συνεχίσει να βγαίνει στα μίντια καθώς ο πρωθυπουργός, λέει, θεωρεί πως είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει καεί από την υπερέκθεση, όπως αρκετοί άλλοι, και έχει το υπόβαθρο να υποστηρίξει τεχνικά το κυβερνητικό έργο. Να προσθέσουμε εμείς εδώ ότι μπορεί να μην είχε εκτεθεί συχνά μέχρι σήμερα στα media, αλλά σίγουρα είχε εκθέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είχε προκαλέσει την οργή της ελληνικής κοινωνίας όταν είχε επιχειρήσει να παρέμβει στην υπόθεση της δολοφονίας Τοπαλούδη. Και αυτό δεν ξεχνιέται.

  Διαβάστε τώρα την αλήθεια:

  Πράγματι δεν προορίζεται για κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Άκης Σκέρτσος. Στα κανάλια βγαίνει σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί καθώς όλοι στο παρασκήνιο γνωρίζουν πως βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης, αφού ο Μητσοτάκης του χρεώνει την αποτυχία στον συντονισμό του κυβερνητικού σχήματος και όχι μόνο (Διαβάστε ΕΔΩ). Άσε που θα το χρεώσουν στο τέλος και την αποτυχία για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο Σκέρτσος ζορίστηκε και πήρε σβάρνα τα κανάλια. Ο Μητσοτάκης έχει καταλάβει ότι ο Σκέρτσος ΔΕΝ έχει το υπόβαθρο, ούτε την ικανότητα να υποστηρίξει τεχνικά το κυβερνητικό έργο, ενώ τα παράπονα είναι όλο και πιο πολλά. Εκτός αυτού του προκαλεί ζημιά μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Οι ορίτζιναλ νεοδημοκράτες δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό και ο Πικραμμένος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

  Στο μεταξύ ο Σκέρτσος έχει ενεργοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ολόκληρο επικοινωνιακό μηχανισμό. Από τις μεγάλες εταιρείες στρατηγικής, μέχρι τα υπόγεια του Μαξίμου. Ακούς Αντωνία; «Ακούω» να λες. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ