Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  «Κινείται στα μουλωχτά…» – Το πρόσωπο έκπληξη που ετοιμάζουν να διαδεχτεί τον Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ αν…

  Το λένε και το ξαναλένε. Το γράφουν και το ξαναγράφουν. Και είναι η αλήθεια. Χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμένος. Επομένως πολύ εύκολα καταλήγει κάποιος στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν σβήσει ο ήλιος.

  Δεν έχουν, όμως, την ίδια άποψη όλοι. Και ενώ πολλοί κοιτάζουν προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον οποίο “δείχνουν” ως “δελφίνο”, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν έχει εκδηλώσει, ούτε πρόκειται να εκδηλώσει τέτοιες φιλοδοξίες.

  Σε άλλο… δωμάτιο της Κουμουνδούρου απεργάζονται σενάρια αντικατάστασης του Αλέξη Τσίπρα όταν θα έρθει η ώρα. Αρχικά η στήλη σας μεταφέρει πως στον ΣΥΡΙΖΑ η ηττοπάθεια ξεχειλίζει. Λένε πως δεν πρόκειται να κερδίσουν τις εκλογές όποτε και αν γίνουν. Το στοίχημα, λένε, είναι να μην πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το 31%, να μην επιβεβαιωθούν δηλαδή οι τελευταίες μετρήσεις. Βέβαια οι εκλογές, αν ο Μητσοτάκης δεν προκηρύξει πρόωρες είναι μακριά. Αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

  Μία ομαδούλα λοιπόν, την οποία ο Αλέξης έχει ευεργετήσει (τους έκανε ανθρώπους με λίγα λόγια) προετοιμάζεται πολύ προσεκτικά για το ενδεχόμενο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ να καταρρεύσουν στις επόμενες εκλογές. Τότε θα αμφισβητήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα έχει καταγράψει αρνητικό σερί επιδόσεων σε εκλογικές αναμετρήσεις και θα κατεβάσουν τη δική τους πρόταση – έκπληξη. Ποιο είναι αυτό; Θα προτείνουν για την ηγεσία του κόμματος της Έφη Αχτσιόγλου, η οποία μπορεί να δείχνει σοβαρή και ήσυχη, αλλά λένε ότι είναι υπερβολικά φιλόδοξη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι προσεκτική σε αντίθεση με τους Παππάδες και του Πολάκηδες. “Κινείται στα μουλωχτά…”, όπως ακριβώς μας είπε ένα καλά πληροφορημένο πουλάκι.

  Κρατείστε αυτά που σας γράφω. Είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός χρησμός.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ