Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Η αλήθεια και το παρασκήνιο για τη φωτογραφία με τον «σκυθρωπό» Αλέξη Τσίπρα που δήθεν έσκυψε το κεφάλι μπροστά στον Πικραμμένο

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Μία φωτογραφία, την οποία διακίνησαν κέντρα προσκείμενα στη ΝΔ, ένα στιγμιότυπο από το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, στάθηκε η αφορμή για παραπολιτικά σχόλια και «πόλεμο» στα σόσιαλ μίντια ανάμεσα σε φανατικούς Δεξιούς και ζηλωτές οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. 

  Ήταν λέει σκυθρωπός ο Αλέξης Τσίπρας, με σκυμμένο το κεφάλι απέναντι στον Παναγιώτη Πικραμμένο, επειδή, λέει, ένιωσε ενοχές για την διαπόμπευση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού για το σκάνδαλο Novartis. 

  Τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα είτε της νοσηρής φαντασίας κάποιων, είτε της προσπάθειας να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις. 

  Η αλήθεια είναι η εξής και σας το μεταφέρουμε απολύτως διασταυρωμένα: 

  Στη φωτογραφία που βλέπετε ο Αλέξης Τσίπρας ακούει με μεγάλη προσοχή κάποιον από τους παρευρισκόμενους, τον οποίο παρακολουθεί με επίσης μεγάλη προσοχή τόσο ο Παναγιώτης Πικραμμένος, όσο και αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς τον ομιλητή. 

  Το δε κλίμα με τον Παναγιώτη Πικραμμένο με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας κάθισε στο ίδιο τραπέζι ήταν εξαιρετικό. Ακόμη πιο καλό ήταν το κλίμα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη σύζυγο του Παναγιώτη Πικραμμένου, η οποία εκτέλεσε μάλιστα και χρέη… διερμηνέως στη συζήτηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την Γαλλίδα υπουργό Άμυνας. Κάποια στιγμή στην συζήτηση συμμετείχε και ο Πρίγκηπας Κάρολος. Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα ευχάριστες.  

  Το ρεπορτάζ λέει ότι όσοι βρέθηκαν στο δείπνο πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από το θερμό κλίμα. Ήταν κάτι που δεν περίμεναν βάσει του παρελθόντος της ακραίας πόλωσης.

  Το ερώτημα τώρα είναι το εξής: Ποιες σκοπιμότητες ακριβώς εξυπηρετούν τα fake news και η δημιουργία εντυπώσεων; 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ